TheDaysShop: een exposant met ballen

Kan jouw kerstboom wel een flinke uplift gebruiken? Wil je graag de show stelen met het ultieme kerstcadeau? Of houd je van producten met mooie knipoog? Wat je reden ook is, met de kerstballen van TheDaysShop zit je gegarandeerd goed. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt liggen bij TheDaysShop heel veel ballen klaar die het team van eigenaresse Eline Gerritsma ter plekke personaliseert. Kies voor een kerstbal met naam, ga voor een korte quote en maak daarmee de kerstboom een stukje mooier én unieker.

Meer TheDaysShop
www.thedaysshop.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos