Eyecatchers met Scandinavisch gevoel bij Thuis bij Kaat

Als het Scandinavische gevoel maar in het product zit. Dan begint Klaartje van der Veen, eigenaresse van Thuis bij Kaat, warm te lopen. Klaartje is dol op Scandinavische accessoires en beschikt over precies de goede voelsprieten voor de mooiste hebbedingen. Van kaarsen tot manden, lampen tot servies, noem het maar op. Dit jaar neemt ze merken mee als House Doctor, Nicolas Vahé, Novoform, Clayform, Hübsch, Jurianne Matter en Klippan. Bij Klaartje voelt het als echt als een warm bad. Dát alleen maakt de tijdelijke store van Thuis bij Kaat al een bezoekje waard, om over al die Scandinavische producten nog maar te zwijgen.

Meer Thuis bij Kaat
www.thuisbijkaat.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos