Van René: producten van jute, jute en nog veel meer jute

Jute manden, jute mandjes, jute hangmandjes, jute haard hout manden, jute zakjes, jute vloerkleden, jute speelgoedmanden, jute tijdschriften manden en zo kunnen we nog wel even door. Jute, jute en nog eens jute. Je zou bijna denken dat het René Timmer van Van René z’n middle name is, zo gek is ‘ie er op. Meteen bij binnenkomst in René’s online winkel heb je instant het Scandinavische en Hygge gevoel te pakken. Een stukje rust waar je tegelijkertijd blij van wordt. René gebruikt alleen natuurlijke en biologische materialen die hij blanco inkoopt en vervolgens naar eigen ontwerp bedrukt. Vorig jaar maakte René met succes zijn debuut op de Zweedse Kerstmarkt, en dus is hij er dit jaar opnieuw bij!

Meer Van René
www.vanrene.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos