Vlechtjes en bretels: alles in een Scandinavisch kleurenpalet

Vlechtjes en bretels was één van de fijne nieuwkomers tijdens de Zweedse Kerstmarkt vorig jaar. Tijdens hun debuut gooiden ze dermate hoge ogen, dat ze er nu weer bij zijn. De producten uit de (online) store van vlechtjes en bretels laten zich kenmerken door een mix van Scandinavische merken, duurzame items en een paar Nederlandse labels. Alles in een Scandinavisch kleurenpalet. Voor de winter heeft vlechtjes en bretels een aantal mooie items geselecteerd met de focus op planten, wit en lichtjes.

Meer vlechtjes en bretels
www.vlechtjesenbretels.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos