Wadgoed.nl: blijmakers voor Noor(d)s wonen en leven

Het is Eelkje Mollema, eigenaresse van Wadgoed.nl, nog nooit gelukt om met een lege bus vanuit Zweden weer huiswaarts te keren. “Regelmatig ben ik er te vinden en zodra ik daar de grens oversteek draaien mijn voelsprieten overuren. Op jacht naar de meest bijzondere Zweedse oude meubels, die ene vintage rotan fauteuil en die geweldige retro thermoskan… Het is altijd weer een verrassing wat je tegenkomt”. Het is ons op onze beurt nog nooit gelukt om niet hebberig haar tijdelijke store op de Zweedse Kerstmarkt in te kijken. Want geliefd is ze, Eelkje. Haar winkel biedt originele hebbedingen voor Noor(d)s wonen en leven. Retro en vintage, (klein)meubelen, maar ook behang, verlichting en woondeco uit Noord-Europa. De pop-up store van Wadgoed.nl is een must voor de liefhebber tijdens de Zweedse Kerstmarkt!

Meer Wadgoed.nl
www.wadgoed.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos