Warfummerklooster met veel, heel veel Zweeds lekkers

Tijdens hun eerdere deelnames aan de Zweedse Kerstmarkt kon je niet om Warfummerklooster Jam en Chutney uit (hoe kan het ook anders) Warffum heen. Het succesverhaal op de Kerstmarkt duurt voort, want het bedrijf is er weer bij! Ze doen niet alleen hun naam eer aan en komen met verse jams en chutneys, ter plekke houden ze proeverijen, ze hebben ook de handen ineen geslagen met de familie Tromp. Deze samenwerking maakt dat je tijdens de kerstmarkt huisgemaakte typische Zweedse koekjes scoort bij Warfummerklooster. Om van te smullen!

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos