Fijne materialen en outdoor gevoel bij Yubag and more

Yubag and more was vorig jaar één van de vele nieuwe gezichten op de Zweedse Kerstmarkt. Net voor hun debuut maakte het bedrijf de sprong naar Zweden waar vanaf toen het merk Hillburry werd verkocht. Dit inspireerde eigenaresse Syta en haar team zo dat ze vervolgens de line-up van de Zweedse Kerstmarkt kwamen complementeren. Gelukkig smaakte hun vuurproef in de Suikerfabriek naar meer, en dus keren ze terug. Yubag and more staat bekend om haar echte outdooruitstraling. Denk aan: leren tassen, Hillburry portemonnees, warme wintersjaals, gebreide vesten en handgemaakte leren ringen. Kortom dames, je kunt heerlijk shoppen bij Yubag and more!

Yubag and more
www.yubagandmore.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos