Zweedse delicatesse op een speculaasje bij Zorgboerderij Pieterburen

De Zweden doen zich graag tegoed aan peperkoekjes met kaas. Met name in de kerstperiode zijn de peperkoekjes, vergelijkbaar met speculaas, niet om aan te slepen. De combinatie met kaas is niet 1,2,3 een logische, tóch pleit het team van Zorgboerderij Pieterburen ervoor om het vooral te proberen. Het is namelijk verrekte lekker! De lange rijen bij Zorgboerderij Pieterburen de afgelopen twee edities ondersteunen dit gegeven. De enthousiaste mensen van Stichting Keroazie serveren de speculaas met verschillende soorten kazen, maar de variant met boeren geitenkaas is toch de ultieme favoriet. Kom jij proeven?

Meer Stichting Keroazie
www.keroazie.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos