Gouden Zweedse combinatie: Zweedseklokken.nl en Zweedseshop.nl

Als ze in 2004 niet hadden besloten om richting Zweden af te reizen, dan was Zweedseklokken.nl er misschien wel niet geweest. Al genietend van hun vakantie liepen Hans en Cordula Bonsel op een gegeven moment tegen een Moraklok aan. Het stond meteen vast dat die klok mee naar huis ging. De klok werd afgerekend, goed verpakt en bovenop de auto mee naar Nederland genomen. Thuis in Nederland begon het te kriebelen. De prijzen voor Moraklokken liggen relatief hoog. “Dat moet anders kunnen, en als niemand anders dat doet dan beginnen wij daar zelf maar mee”, aldus Hans en Cordula. Zweedseklokken.nl was geboren. In een nutshell: Zweedse Klokken biedt de mooiste Mora klokken, allemaal directe import vanuit Zweden voor een vriendelijke prijs.

Blijft het daar bij? Welnee, Hans en Cordula stomen lekker door met hun gloednieuwe kindje Zweedseshop.nl! Hans en Cordula omschrijven het als volgt: “Zweedseshop staat voor je klaar met een assortiment leuke en originele interieuraccessoires en speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt vullen we in de maand december de collectie aan met een groot en ruim aanbod van de enige echte Zweedse tomte’s”.

Meer Zweedse Klokken
www.zweedseklokken.nl

Meer Zweedseshop
www.zweedseshop.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos