Voor de sfeer: de kerststukjes van 4Seasons

Er zijn van die producten die één op één horen bij de kerst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstboom en de bijbehorende ballen, lichtjes, kerstkoekjes en natuurlijk veel, heel veel eten? Wat Gonnie van Essen betreft, trotste eigenaresse van 4Seasons, horen in dit rijtje ook de kerststukjes thuis. Vorig jaar was ze één van de laatste toevoegingen aan de line-up. Toen heeft ze zo genoten, dat ze er nu als de kippen bij was. Naast kerststukjes presenteert Gonnie ook bloementaartjes, toeven, kransen en meer leuke woondecoratie.

Meer informatie:
www.4seasons-noordwolde.com

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos