Anna & Alista bewijzen dat 1 + 1 écht 3 is

Een nieuwe naam op de Zweedse Kerstmarkt? Hell of a yes! Tóch een bekend gezicht? Ook dat. Anna en Alista, je weet wel – die van Liefs van Roos, hebben hun krachten gebundeld met de mooiste illustraties en ontwerpen als resultaat. Die kun je ophangen óf versturen. Speciaal voor de mooiste tijd van het jaar maakten Anna en Alista een collectie kaarten. Dit creatieve duo geeft bovendien workshops handlettering en maakt muurtekeningen en geboortekaarten. Eén ding weten we zeker: deze creatieve store wil je gewoon even checken tijdens de Zweedse Kerstmarkt!

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos