Scandinavisch design waar je nog jáááren plezier van hebt: Blikfang

Trouwe fans van de Zweedse Kerstmarkt beginnen de gezichten achter Blikfang stilaan te leren kennen. Voor wie ze nog niet kent en wie wel gek is op Scandinavisch design, dan raden we je aan om je vooral even bij Ingrid en Jacqueline te komen vergapen (en vooral natuurlijk toffe dingen te scoren). Om Blikfang nu al te leren kennen is een bliksemcursusje Deens een uitkomst. Blikfang staat namelijk voor ‘blikvanger’. Waar Ingrid en Jacqueline 100% voor gaan is dat ze Scandinavisch design bieden waar je jarenlang plezier van hebt. Geen producten die je na een seizoen eigenlijk al wilt inwisselen, maar producten die gezelligheid bieden en waar je elke dag met veel plezier gebruik van gaat maken. Kortom: bij Blikfang scoor je echte blikvangers voor je interieur.

Meer informatie: www.blikfang.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos