Met liefde voor de Inuit cultuur: CANUIT

Wij zijn blij dat we Karel en Paulien van CANUIT hebben leren kennen, kunnen niet wachten om ze in het weekend van 7 en 8 december live te ontmoeten en weten zeker dat ze heel veel harten voor zich gaan winnen. Met hun CANUIT brengen Karel en Paulien al ruim dertig jaar de Inuit cultuur naar Nederland en Europa. Dit doen ze door de ontwikkeling van hoogwaardige sculpturen en uniek grafisch werk. Iedere sculptuur ontleent zijn kracht aan de eenvoud van de thematiek, een ongecompliceerd dynamisch lijnenspel en eerlijke, natuurlijke materialen. Ze zijn één van de weinige galeries met dit werk in Europa en dus is het een groot compliment dat ze de Zweedse Kerstmarkt komen versterken.

Meer informatie: www.canuit.com

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos