Om van te smullen: Flødebolle van De Soetenco

Er zijn van die buitenlandse delicatessen waarbij je zou wensen dat ze ook in Nederland te koop zijn. Totdat je bedenkt dat ze dat ook zijn, maar dan gewoon net even anders heten. De Soetenco heeft typisch zo’n voorbeeld in huis. Waar we hebben over hebben? Flødebolle. In Denemarken is het misschien wel de nummer 1 delicatesse, in Nederland zijn ze gewoon bekend als ‘zoenen’. De Soetenco is er gek op. Zo gek dat ze het niet bij 1 of 2 smaken houden, ook niet bij 10 of 20. Bij de Soetenco maak je je keus uit maar liefst 30 verschillende smaken. En ben je dan nog toe aan meer lekkers, dan heeft De Soetenco er ook nog 30 verschillende smaken fudge bij liggen.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos