Een nieuwkomer met (kerst)ballen: Father Frost

Wat is een kerstboom zonder kerstballen? Juist, verrekte saai. Natuurlijk kun je met je ballenkeuze gaan voor een setje effen exemplaren, je kunt het ook anders doen. Dat kan komt nieuwkomer Father Frost om de hoek. Eigenaren Bente en Gerco verkopen antieke en vintage kerstversiering uit Rusland en Oekraïne. Hun gehele kerstassortiment is gemaakt naar de oud Russische traditie. Ze zijn bijna allemaal met de hand geblazen en geschilderd. Dit levert gegarandeerd een unieke kerstboom op. Geen bal is namelijk hetzelfde!

Meer informatie: FatherFrostVintage

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos