Overnachten in (Zweedse) stijl bij Fredrikas Lycka

Eerlijk is eerlijk. De Zweedse Kerstmarkt haalt weliswaar het Zweedse gevoel naar Groningen, maar er gaat toch niets boven het moment dat je beide voeten zelf het Zweedse land aanraken. En als je dat doet, doe het dan goed. Overnacht bijvoorbeeld in Fredrikas Lycka in het noorden van Zweden. Pal aan het grote meer de Viska, in het vriendelijke dorpje (je raadt het al) Fredrika. In het weekend van de Zweedse Kerstmarkt reizen de Nederlandse eigenaren Betty en Ronald speciaal naar Groningen. Ze vertellen je niet alleen alles over het gebied – Lappland, ze nemen ook Zweedse artikelen mee om je alvast van het Zweedse gevoel te laten proeven.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos