Hamamdoekengeluk heeft alles in huis voor de meeste relaxte kerst in jaren

Staat bij jou de kerst in teken van lekker niets doen? Daar hoort misschien wel Netflix bij én, als het aan Ilona Horstra, ligt ook een comfortabele badjas. Je weet wel, zo’n exemplaar waarin je wel zou willen wonen. Ilona runt met succes Hamamdoekengeluk. Hierbij verkoopt ze niet alleen die ultieme relaxte badjassen, ze heeft ook veel meer in huis waarmee je je zomaar even in de sauna waant. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt editie 2019 maakt Ilona enthousiast haar debuut.

Meer informatie:
www.hamamdoekengeluk.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos