Handgemaakte blijmakers uit goed hart bij Handmade Hopes

De Zweedse Kerstmarkt mag graag typisch Scandinavische adresjes combineren met ditzelfde geluk dichterbij huis. Handmade Hopes is zo’n lichtend voorbeeld. Onder ‘stadjers’ wellicht allang bekend, zo niet: kom dan snel kennismaken tijdens de Zweedse Kerstmarkt. De shop uit de Oosterstraat in Groningen is een werk- en leervoorziening voor jongeren uit de jeugdzorg. Samen maken ze creatieve producten, vaak met een Scandinavisch gevoel. Waar je zoal aan mag denken? Kerstbomen van oude boeken, zelfgemaakte mutsjes voor hertjes en gestipt servies. Kortom: unieke, handgemaakte cadeautjes vanuit een goed hart.

Meer informatie:
www.handmadehopes.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos