Samen met Het Bonte Goed op kerstcadeaujacht

‘Happy hunting’. Dat is misschien wel wat Ena Boelman, eigenaresse van Het Bonte Goed, al weken aan het doen is. Het Bonte Goed laat zich al kenmerken door veel sfeerartikelen, maar speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt heeft Ena de jacht pas echt geopend. Wat we nu al mogen vertellen: Ena komt met serviesgoed en kaarsenstanders van het Deense Rice en je scoort té leuke Elandknuffels. Ontdekken wat het eindresultaat is van Ena’s jacht? Kom Het Bonte Goed checken tijdens haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt.

Meer informatie: www.hetbontegoed.nl

Credits foto: Pontus Charleville

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos