“Elk beeld is anders, het is een Houtschappij”

“Elk beeld is anders, het is een Houtschappij” Deze quote komt je tegemoet als je de website van Houtschappij binnenwandelt. Eigenaar Erik Reinders vult aan: “In 2016 heb ik mijn passie ontdekt voor het maken van beelden uit hout. Vanuit mijn beroep ben ik gewend om met de kettingzaag te werken, dus waarom niet meer plezier beleven van een boom dan hem alleen omzagen?” Om te vervolgen: “De geur van vers hout komt me tijdens het zagen tegemoet. Langzaam ontstaat er een beeld uit een ruwe stam. Elk sculptuur heeft zijn eigen karakter, de verschillende houtsoorten versterken die identiteit”. Na een jaar afwezigheid pakt Erik in het weekend van 7 en 8 december zijn kettingzaag er weer bij. Ter plekke maakt hij houten sculpturen, zoals kerstbomen, zonnebloemen, eekhoorns en uilen.

Meer informatie:
www.houtschappij.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos