Producten met een bijzonder verhaal van In My Dreams Design

We hebben één gouden advies voor je. Doe het niet. Ga niet naar Simone’s webshop en ga al helemaal niet naar Simone’s tijdelijke store tijdens de Zweedse Kerstmarkt. Want op zeker, dan ben je verloren. Simone runt In My Dreams Design, waarbij al haar producten in beperkte oplage handgemaakt zijn. Simone maakt zeefdrukken, tegeltjes, porseleinen kunstborden, gedichten, wandkleden, aquarellen en meer woondecoratie. Onlangs exposeerde ze haar wandkleden nog in Museum Heerenveen. Ook aan haar lijstjes met handgeschept papier hangt een bijzonder verhaal. Deze worden namelijk gemaakt door een creatieve dame uit Groningen, die ze vervaardigd uit papieren koffiebekers. Lang verhaal kort: sla ons advies alsjeblieft in de wind, sla vooral je slag op 7 en 8 december bij In My Dreams Design!

Meer informatie:
www.inmydreamsdesign.com

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos