Met oog voor natuurlijke schoonheid: Jewels by Gaia

Je hebt gouden duo’s en gouden duo’s. Je hebt creatieven en creatieven. Zelden maak je mee dat deze twee ultiem samen gaan. In alle bescheidenheid mogen we nieuwkomer Marleen Visser en haar vriend in deze categorie scharen. Vriendlief is goudsmid, Marleen heeft oog voor natuurlijke schoonheid. En dus was eerder dit jaar de ‘geboorte’ van Jewels by Gaia.

Jewels by Gaia staat kortweg voor een sieradenlijn van moderne eigentijdse sieraden waarin natuurlijke materialen centraal staan. Alle sieraden zijn grotendeels handgemaakt en benadrukken stuk voor stuk de natuurlijke schoonheid.

Meer informatie: www.jewelsbygaia.etsy.com

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos