Jouw portie Noorse knekkebrød bij Kari’s Crackers

In haar thuisland Noorwegen kreeg Kari knekkebrød met de paplepel ingegoten. Inmiddels woont Kari al twee decennia in Salland waar ze al jaren haar eigen knekkebrød bakt. Vriendinnen vroegen steeds om meer. Kari’s Crackers was niets meer dan een logisch gevolg. In haar thuisbasis in Heino is Kari gezegend met een groep mensen die haar de helpende hand toesteken en tegelijkertijd leren om zichzelf te ontwikkelen. Het zijn allemaal mensen die om wat voor reden dan ook (even) de ruimte nodig hebben om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Samen zorgen ze voor geweldige voedingswaren én lekkere crackers. Scoor op de Zweedse Kerstmarkt jouw portie handgemaakte, biologische of veganistische Noorse knekkebrød.

Meer informatie:
www.kariscrackers.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos