Zóveel leuks bij Liefs van Roos

Guess who’s back? Alista Leemhuis! Na een jaartje afwezigheid keert Alista met haar Liefs van Roos terug naar de Zweedse Kerstmarkt. Alista maakt unieke geboorte- en trouwkaarten, maar ontwerpt ook fijne papieren producten. De show stelen bij vrienden en familie met een set originele kerstkaarten? Is beter plannen één van je goede voornemens voor 2020? Of is er een kleine in je directe vriendenkring geboren? Of je nu kerstkaarten wilt shoppen, een nieuwe planner of leuke kraamcadeaus als mijlpaalkaarten en uitsprakenboekjes: Liefs van Roos is duidelijk jouw spot waar je moet zijn tijdens de Zweedse Kerstmarkt.

Meer informatie: www.liefsvanroos.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos