Lycka till! Brengt ode aan de oudste textiel techniek van de Vikingen

Hanneke Lensink van Lycka Till neemt je tijdens de Zweedse Kerstmarkt mee terug in de tijd van de Vikingen. Ze laat je kennis maken met de oudste textiel techniek. Deze kennismaking doet ze in stijl. Hanneke demonstreert namelijk live in de Suikerfabriek de naaldbinding techniek. Hier rollen o.a. handschoenen uit. Lycka Till staat tijdens de Zweedse Kerstmarkt bovendien voor andere typisch Zweedse goodies als handgemaakte tomtes, Zweedse loppis en halfzoete biologisch jam naar – je raadt het al – Zweeds recept.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos