“Mam, wil je dit vaker maken?” én meer

“Mam, wil je dit vaker maken?” Als je kinderen het continu vragen, dan móet je er wel iets mee doen. Zo geschiedde. Anne van Twillert – moeder van Nora, Rosan, Jens en Jort – schreef een 160 pagina’s dik kookboek voor het gezin. Gezond, rap en zonder poespas aan tafel. De foto’s voor het boek schoot ze deels in Zweden, haar tweede thuis, en in Usquert. Het boek is dan ook, volgens Anne, een mooie combi tussen het Hoogeland en het Hooge Noorden. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt blader je natuurlijk even door deze kookkraker, laat Anne je meteen haar variatie proeven op de Zweedse Kokosnötbollar en verkoopt ze haar verzameling van Zweedse loppis.

Meer informatie:
www.hethoogehuis.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos