Marian’s Seizoenslekkernijen brengt ode aan Zweedse kerstbuffet

Marian Stobbe brengt op haar wijze een ode aan het Zweedse kerstbuffet. Wat er tijdens de Zweedse Kerstmarkt zomaar op jouw bordje kan belanden? Wat dacht je van witte wijn zuurkool, appelmoes met cider, appelsiroop, rode bieten relish of bramenazijn? Marian Stobbe is een prinses in de keuken. Haar passie voor alles wat eten betreft heeft ze vertaald in Marian’s Seizoenslekkernijen. Of zoals ze het zelf treffend verwoordt: “Andere mensen praten altijd over het weer, ik praat altijd over eten”.

Meer informatie:
www.seizoenslekkernijen.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos