Een tweede, derde of vierde leven door Marja Otter Meubelstoffering

Tijdens de Zweedse Kerstmarkt verwelkomen we creatieven uit het hele land, uit Scandinavië én daarbuiten. Marja Otter van het gelijknamige Marja Otter Meubelstoffering bewijst dat Groningen zich ook met recht een creatieve stad mag noemen. Deze ‘stadjer’ is een ervaren meubelstoffeerder. Ze neemt graag meubelstukken – klassiek, modern, design of ‘oma’s stoeltje – onder handen en zorgt ervoor dat je weer lekker zit. Speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt heeft Marja sierkussens met borduurwerk gecombineerd met mooie stoffen. Ze komen bovendien met uniek gestoffeerde poefs en krukjes.

Meer informatie:
www.marjaotter.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos