Het echte Zweden gevoel bij Hotel PerOlofGården

Natuurlijk, we doen ons best om het Zweedse gevoel naar Groningen te halen. Er gaat echter helemaal niets boven dat ‘echte Zweden gevoel’. Hotel PerOlofGården durft te stellen dat ze daar garant voor staan. Het is alweer even geleden dat het hotel haar debuut maakte, maar ze zijn terug! Ze presenteren niet alleen hun hotel, ze zoomen ook in op de fiets- en autorondreizen die ze samen met partners organiseren, én verkopen bovendien enkele op-en-top Zweedse kerstartikelen. Hiermee kan de voorpret niet vroeg genoeg beginnen!

Meer informatie: www.perolofgarden.se

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos