De ongekroonde koningin van de honing: Natuurlijk Martha

Acaciahoning. Acaciahoning met hazelnoten. Amandelhoning. Akkerrandhoning. Avocadohoning. We zijn de letter ‘A’ nog niet uit en zien door de honingpotjes het bos al niet meer. Natuurlijk Martha mag zich met recht de ongekroonde koningin van de honing noemen. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt komt ze met zo’n vijftig verschillende stuks, en we hebben ons laten vertellen dat dit nog maar een selectie is van hetgeen eigenaresse Martha in huis heeft. Is het dan alleen maar honing wat de klok slaat? Neen. Natuurlijk Martha presenteert tijdens de Zweedse Kerstmarkt ook stuifmeel, bijenwas, bijenwaskaarsen en bee’s wraps.

Meer informatie:
www.natuurlijkmartha.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos