Producten met eeuwenoude historie van Tesselotte Zweeds Antiek

“Een interieur voorzien van historie geeft sfeer en heeft een eigen identiteit”. Het zijn de woorden van Antoinette Majoor, eigenaresse van Tesselotte Zweeds Antiek dat is gevestigd in een geweldig historisch pand onder de rook van Leeuwarden. En echt hoor, dan hebben we meteen een tip voor je: start die auto en vertrek naar Leeuwarden. Het pand alleen al is al de moeite van het starten van je auto waard, om over de producten nog maar te zwijgen. Antoinette gaat met regelmaat naar Scandinavië en heeft een neusje voor bijzondere items, vrijwel allemaal afkomstig uit de periode tussen 1800 en 1890. Wat je zoal bij Tesselotte Zweeds Antiek scoort tijdens de Zweedse Kerstmarkt? Onder meer Zweedse kisten, tafeltjes, kandelaars, natuurlijke krijtverven in Scandinavische kleuren en Zweedse kleine meubels.

Meer informatie:
www.tesselottezweedsantiek.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos