The King’s Elephant maakt debuut met Scandinavische Nordberg

Ken je dat moment? Dat je op de fiets stapt, de wind door je jas heen giert en dat je eigenlijk maar één ding zou wensen? Zo’n lekker en vooral goed windjack. En natuurlijk is het des te fijner als je met zo’n goede jas ook nog eens goed voor de dag komt. Het Scandinavische merk Nordberg heeft het begrepen. Ze presenteren een collectie van softshelljacks en winterjassen voor heren en dames waarmee je én regen en wind met gemak trotseert, én tegelijkertijd de show steelt. Het merk wordt tijdens de Zweedse Kerstmarkt met trots gepresenteerd door The King’s Elephant.

Meer informatie: www.thekingselephant.com

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos