Van Nouvél: Veel moois voor de aller-állerkleinsten

De Zweedse Kerstmarkt is er dit jaar voor alle knappe koppen uit de familie. En natuurlijk beginnen we dan bij de aller-állerkleinsten. Anouk Velting laat hiervoor graag haar handen spreken. En dat doet ze niet onverdienstelijk. Haar ‘Van Nouvél’ staat voor handgemaakte babyaccessoires, zoals babynestjes, omslagdoeken, dekentjes, commodemandjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het leuke is: de producten zijn altijd uniek. Als klant maak je namelijk zelf een keuze uit de verschillende stofkleuren en –printjes.

Meer informatie:
www.facebook.com/vannouvel.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos