Met liefde voor wol en hout: WolinHout

Luciameisjes, kerstmannetjes, trollen, pixies, elandkopjes, wintermeisjes, kerstpakketjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of Paulien Sijtsema, eigenaresse van WolinHout, maakt er een pareltje van wol van. Wat ‘Hout’ in haar bedrijfsnaam doet? Daar heeft Paulien een mooie uitleg voor: “WolinHout staat voor mijn liefde voor Wol en Hout en dat geeft mij inhoud”. Van hout maakt ze in opdracht houten kistjes en hout. Nu is Paulien druk bezig om veel, heel veel, leuke Lucia meisjes te maken. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2019 maakt ze, in de stand die ze deelt met Atelier Saar, haar debuut.

Meer informatie:
www.wolinhout.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos