Handgemaakte zeep met een boodschap van Zeepfabriek Suver

Zeepfabriek Suver is een bedrijf met een mooie boodschap. Sita en Johanna Veenstra maken niet alleen de lekkerste handgemaakte biologische zepen, ze doen dit ook op een manier die alleen maar te prijzen valt. Zo verkopen ze zeephouders die gemaakt zijn door lokale ondernemers, bijvoorbeeld de keramiste uit hun dorp en de plaatselijke dagbesteding. De zeephouders komen eveneens uit de Filipijnen, waar ze gemaakt worden door vrouwen uit een project dat Sita en Johanna ondersteunen. Waar de producten ook vandaan komen, ze hebben één ding gemeen: je kan de ambacht van verre proeven. En natuurlijk ruiken, want eerlijk is eerlijk: de zepen van Zeepfabriek Suver hebben de lekkerste geuren.

Meer informatie:
www.zeepfabrieksuver.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos