Boekhandel Riemer: bookstore en brasserie met een glimlach

Het wordt door velen betiteld als de mooiste boekhandel van het Noorden: Boekhandel Riemer. Met ruim 500 m2 aan boeken, puzzels, spellen en cadeauartikelen is het niet lastig om er heerlijk te verdwalen. Ondertussen haal je een verse bak koffie of thee bij de brasserie, om vervolgens weer met je neus in de boeken te duiken. Met nóg twee stores in Meppel en Amersfoort en het creëren van meerdere pop-up stores zit het familiebedrijf bepaald niet stil. Ook in het weekend van 7 en 8 december slaat team Riemer haar vleugels uit. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt creëren de Riemers een pop-up bookstore annex brasserie waar je een pitstop maakt, bijtankt én meteen een boek, kookboek, kerstpuzzel of gezelschapsspel scoort.

Meer Boekhandel Riemer
www.boekhandelriemer.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos