Kerststukken met typische Jeanet-touch

Het begon bij kerststukken in haar eigen optrekje in Altena, onder de rook van Peize. Dat leverde meteen begeerde blikken op en het duurde dan ook niet lang toen haar moeder vroeg of ze ook niet iets voor haar kon betekenen. Al gauw volgde oma en vanaf toen begon het balletje pas écht rap te rollen. Resultaat: familieleden, buren en vrienden hebben gedurende de kerstperiode inmiddels massaal een echte ‘Jeanet’ op tafel staan. Nu is het de hoogste tijd voor de bezoekers van de Zweedse Kerstmarkt. Wat je mag verwachten? Heel veel groen, een creatieve insteek en altijd een breeduit lachende Jeanet. Want plezier, dát heeft Jeanet en dat zie je meteen terug in de kerststukken.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos