Cadeautjeskassa en andere verrassingen in industriële Suikerfabriek

De Zweedse kerstformule bestaat niet alleen uit 108 shopadresjes dit jaar, de programmering wordt gecomplementeerd met livemuziek, theater en workshops. En wat dacht je van een Inpakatelier, liefdesbrieven, de (kerst)ballenbak en een Cadeautjeskassa? Het zijn precies deze ‘verwonderingetjes’ die jou gaan verrassen in het weekend van 7 en 8 december.

Zonder de originele creatieve shopformule uit het oog te verliezen is de Zweedse Kerstmarkt de laatste jaren meer en meer opgeklommen tot een complete beleving met activiteiten voor het hele gezin. Zo is er muziek, veel muziek. Met een handvol kerstkoren, die leden bevatten van de oudste tot de allerjongste generatie, singer-songwriters én een kerstdj bij binnenkomst.

Grappige ontdekkingen die terugkeren

De Zweedse Kerstmarkt houdt van ‘verwonderingetjes’, grappige ontdekkingen die je alleen op de Zweedse kerstmarkt gaat vinden. Dit zijn activiteiten die inmiddels één op één bij de Zweedse Kerstmarkt horen. Het Inpakatelier is misschien wel het meest in het oog springende voorbeeld. De cadeaus die je ter plekke op de kerstmarkt scoort, pak je hier meteen in. Je kiest je papiertje, maakt je keuze uit de strikjes, doet een cadeaulabel eraan ét voila: jouw cadeau is klaar voor een plekje onder de kerstboom. Nog zo’n grappige ontdekking is de Kerstfotomuur, vorig jaar misschien wel dé hit van de Zweedse Kerstmarkt. Het is er eentje met een flinke knipoog. Want klopt de foto tot in de puntjes? Absoluut niet. Is het gewoonweg lachen om je foto door een gat in de muur te steken en je daarmee vorig jaar voor te doen als kerstbal? Dat zeker. Dit keer is de fotomuur omgeturnd tot een eigentijdse kerststal waarin jij, samen met je wie je de kerstmarkt bezoekt, de hoofdrol kunt gaan spelen.

Zo gaan we dit jaar verrassen

De Zweedse Kerstmarkt gaat dit jaar lekker door met verrassen en ontdekken. Zo loop je meteen bij binnenkomst tegen de Cadeautjeskassa aan. Bij deze kassa koop je niet alleen je kaarten, je krijgt er ook altijd een cadeautje bij. Bij de kerst horen immers cadeaus. Groot en klein, duur- of goedkoop, maar altijd met een bijzondere boodschap. En die scoor je dus meteen al gratis bij binnenkomst op de Zweedse Kerstmarkt!

Kerst is “the most wonderful time of the year”. Word jouw kerst ook een romantische dit jaar? Lieke van Lieke’s Liefdesbrieven maakt jouw liefdeskerst graag mede mogelijk. Op zaterdagmiddag opent Lieke haar eigen Liefdesbrievenatelier op de Zweedse Kerstmarkt. Geef haar jouw romantische input en Lieke tikt er vervolgens lustig op los op haar typemachine. Resultaat? Een liefdesbrief zoals je ‘m wellicht zelf nooit had kunnen schrijven, maar wel eentje die persoonlijk is en recht uit het hart komt.

Wat zeg je, kerstballen in de boom? Dat ook, maar wij stoppen ze lekker in één bak! Nieuw dit jaar is de (kerst)ballenbak, een bescheiden bak vol plezier waar kinderen zich even lekker kunnen uitleven. Het is meteen ook een Instagrammable exemplaar waar je stiekem zelf graag een foto zou willen schieten. Dus voel je vooral weer even jong en spring even die bak in!

De meest recente verrassing zijn Bep en Toos. Zij maken van jouw toiletbezoek tijdens de Zweedse Kerstmarkt een ware toiletbelevenis. Speciaal voor de kerstmarkt verwelkomen Bep en Toos tante Dirkje. Met z’n drieën zorgen ze uiteraard voor een schoon toilet én toiletteer je prettig versierde pot. Jawel, een plasje doen – doe je tijdens de Zweedse Kerstmarkt in stijl!

Wil je de Zweedse Kerstmarkt 2019 gaan meemaken? Laat je verrassen! Scoor hier je kaarten met korting.

 

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos