Rüdy M. brengt “conscious tie design” naar Suikerfabriek

Over creatieve nieuwkomers gesproken. Rüdy M. is er zo één. Het merk staat voor duurzame exclusieve dassen voor heren. Het team achter Rüdy M is het merk gestart omdat ze de menselijke maat in kledingproductie- en verkoop terug willen. Zoals ze het zelf verwoorden: “Geen gestress meer om maar mee te moeten doen met de laatste mode. Met zorg voor onze omgeving en elkaar”. De dassen van Rüdy M worden gemaakt van stoffen die om de één of andere reden niet meer interessant worden geacht, maar nog hartstikke goed te gebruiken zijn. Ze gebruiken hierbij niet zomaar iedere stof, want ze moeten wel exclusief zijn. Des te leuker is dat er van iedere serie maar maximaal vijf stuks te verkrijgen zijn. Dat maken de dassen van Rüdy M niet alleen dus duurzaam en mooi, maar ook nog eens uniek.

Meer informatie:
www.rudy-m.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos