Zweedse Kerstmarkt op #4 in NS-top 10 leukste kerstmarkten

Een compliment krijgen is fijn. Een stukje waardering des te fijner. Met name als je iets met tientallen vrijwilligers en nog veel meer standhouders bereikt. En dus ja, we zijn trots dat we (opnieuw) een plekje hebben bemachtigd in de NS-top 10 met leukste kerstmarkten van Nederland!

Op welke plek we dit jaar staan? Op nummer 4. Weliswaar net naast het podium, maar als je je bedenkt dat we keurig zijn beland tussen Kerst op de Twijnstraat in Utrecht en de Drijvende Kerstmarkt in Leiden dan is dat reden om hartstikke trots te zijn.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos