ACTIE / Win €45 Greetz-shoptegoed én vrijkaarten voor kerstmarkt

Geeft de kerst jou ook een gevoel van nostalgie? Het is in ieder geval een periode die bol staat van de tradities. Cadeaus onder de boom,  een bezoek aan de nachtmis en ‘The Christmas Station’ op repeat zijn zomaar wat voorbeelden. Het versturen van kerstkaarten en kerstig groen hoort ook in dit rijtje van tradities thuis. En dat is meteen de reden dat we een samenwerking met Greetz wel zagen zitten. Greetz is immers toch de koning van de brievenbusverrassingen.

Let op, deze winactie is gesloten.

Shoptegoed en vrijkaarten winnen

Wat jij aan deze samenwerking hebt? Je maakt kans op één van de drie Greetz-shopvouchers ter waarde van €45! Hiermee bestel je gratis een kerstboeket- én kaart. Wij doen daar nog een setje van twee vrijkaarten voor de Zweedse Kerstmarkt bij. Ontdek hier hoe jij deze give-away kunt gaan winnen.

Doe een wens en maak kans

De wensboom is onbetwist één van de leukste tradities van de Zweedse Kerstmarkt. De afgelopen jaren lieten honderden, zo niet duizenden, mensen een kerstwens achter. Natuurlijk keert ‘ie daarom dit jaar terug. Voordat je werkelijk een wens hier achterlaat, kun je dat hier al online doen. Vul hieronder je kerstwens in en maak hiermee kans op €45 shoptegoed op het bloemenaanbod via Greetz én twee vrijkaarten. De actie stopt vrijdagavond 6 december. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Groene statement van Greetz

Dat je via Greetz kaarten kunt laten bezorgen, ballonnen en chocoladeboxen, dat is bekend. Al scrollend door het groene deel van de website wordt ook bekend dat Greetz van de groene statements is. Waar je dan zoal aan mag denken? Een bos kersttulpen, een kerstmand, sterrenboeket en nog veel meer groens. Het wordt des te leuker als je je betaalapp even met rust kunt laten en gratis online kunt shoppen. Klik hier om de collectie met (kerst)boeketten te bekijken.

En o ja,
Wat we doen met je gegevens? Behalve dat we hiermee een winnaar selecteren, helemaal niets. Je gegevens worden na afloop van de winactie meteen verwijderd.

 

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos