Zweedse Kerstmarkt 2021 terug in Suikerfabriek Groningen

Pak die Adventkalender er maar bij en tel af naar het weekend van 11 en 12 december, want we zijn terug! We schitterden een jaar door afwezigheid, maar nu keren we terug op het ons zo vertrouwde Suikerunieterrein. Precies in de periode dat de bietencampagnes ooit de neusharen van Groningers beroerden, keren we terug in de Suikerfabriek met de leukste kerstmarkt van het jaar. In 2021 vieren we de zestiende editie van de Zweedse Kerstmarkt.

We moesten een jaar op onze handen zitten. Want hé: Corona. Maar we mogen weer! We vullen dit jaar opnieuw de complete Suikerfabriek met unieke Zweedse adresjes, Scandinavisch moois, handgemaakte hebbedingen en anders leuks. Tel hier een eigen(wijs) programma en 100% kerstgezelligheid bij op, en je weet waarom de Zweedse Kerstmarkt de afgelopen jaren is opgeklommen tot één van de grote publieksfavorieten in kerstmarktenland.

Doorstroom

De Zweedse Kerstmarkt wordt net als IKEA en het ABBA Museum getypeerd als een doorstroomactiviteit. Dit betekent dat we bij entree geen Coronatoegangsbewijs vragen. Om de bezoekersstroom te reguleren vragen we je wel om je te registreren en een starttijd te reserveren. Vervolgens mag je zolang blijven als je maar wilt. We organiseren de kerstmarkt met in achtneming van de op dat moment geldende richtlijnen, zoals afgegeven door de overheid. Er kunnen dus nog wijzigingen optreden.

Tickets

Kun je niet wachten om kaarten te scoren? Leuk! We laten je nog héél even in spanning. Ondertussen werken we aan onze ticketmodule en gaat deze binnenkort live.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos