Zweedse Kerstmarkt 2021 gecanceld

,,We moesten een jaar op onze handen zitten. Want hé: corona. Maar we mogen weer!” Met deze woorden gaven we na een jaar afwezigheid ons Zweedse avontuur dit najaar een vervolg. Bekende standhouders stapten in, nieuwe gezichten kwamen erbij. Het enthousiasme werd breed gevoeld. Wat tikjes tussentijds konden we hierbij wel hebben, die horen er immers bij. Deze laatste stomp na de meest recente persconferentie heeft ons echter toch gevloerd. De Zweedse Kerstmarkt 2021 gaat hiermee tot onze spijt niet door.

Het perspectief is onzeker, we tasten volledig in het duister en dat maakt het risico in alle opzichten te groot. Het is een casino geworden. En dus is er maar één jammerlijke conclusie: het is ons, onze standhouders en onze trouwe bezoekers dit jaar wederom niet gegund. Ongeloof en het goede willen doen tegelijkertijd, dat zijn de emoties die bij het team heersen. Het is een kwestie van incasseren en herpakken, maar we vertrouwen op betere tijden.

Ticketkopers krijgen op korte termijn persoonlijk bericht.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos