9 + 10 december 2023 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Nieuwsupdate

Schrijf je in voor een workshop porselein stippen met Gerti Hofman

Gerti Hofman geeft op zaterdag 9 en zondag 10 december meerdere workshops porselein stippen tijdens de Zweedse Kerstmarkt.

Let op: voor deze workshop hoef je je niet van te voren in te schrijven, maar wil je gegarandeerd zijn van een plekje bij Gerti aan tafel dan is het wel aan te raden. Lees onderaan de tekst hoe je je kunt opgeven voor deze workshop. 

Gerti-1
Gerti Hofman

Gerti Hofman is een ontwerper en docent in de hobbywereld. Sinds 6 jaar geeft zij workshops in porselein stippen in binnen- en buitenland. Porselein stippen is een fijne hobby waarmee je wit of gekleurd porselein prachtig kunt versieren. Je kunt je eigen servies versieren of je maakt er een mooi persoonlijk cadeautje van.

Het is ook zó leuk om een mooi vaasje of theepotje van de kringloop te halen en dat te stippen. Op zaterdag 9 en zondag 10 december kan je het zelf proberen!

Zelf aan de slag met verf en porselein!

Wil je deelnemen aan deze workshop en ook eens proberen om een mooi bordje te stippen? 

Deelnemen kan op zaterdag 9 of zondag 10 december, je vindt Gerti in hal Göteborg.

Wil je zeker zijn van een plekje aan de workshoptafel, meld je dan persoonlijk bij Gerti aan via de mail: gertihofman@xs4all.nl of telefoon: 06- 11 48 63 02.

De kosten voor de workshop zijn €15,00 per persoon.

Gerti-8
Workshoptijden

De workshoptijden voor zaterdag en zondag zijn als volgt:

  • van 10.15 uur tot 11.15 uur
  • van 11.30 uur tot 12.30 uur
  • van 13.00 uur tot 14.00 uur
  • van 14.30 uur tot 15.30 uur
  • van 16.00 uur tot 17.00 uur

Meer nieuws

Highlight

Workshop luxe Zweedse chocoladebolletjes maken

Sandra en Shona van Fikat komen op zaterdag 9 december naar de Zweedse Kerstmarkt om workshops te verzorgen. Leer in één uur hoe je de meest luxueuze Zweedse chocoladebolletjes maakt in heel veel verschillende smaken. Voor deze workshop dien je je op voorhand in te schrijven.

Lees verder »
Highlight

Muzikale klanken tijdens de Zweedse Kerstmarkt

Bekijk het muzikale programma van de Zweedse Kerstmarkt 2023 met Oscar draait door!, Marco Warta, Popkoor VET!, het Lucia Kinderkoor van dans- en muziekschool Enequist, Duo RoMa, Popkoor Prestige Groningen, Singersongwriter Rampal Etienne met band, Vrouwenkoor the Ladies, Singersongwriter Luke Bridges, het Nostalgia Trio en Light up your Banjo.

Lees verder »
Highlight

Schrijf je in voor een workshop porselein stippen met Gerti Hofman

Gerti Hofman is een ontwerper en docent in de hobbywereld. Sinds 6 jaar geeft zij workshops in porselein stippen in binnen- en buitenland. Porselein stippen is een fijne hobby waarmee je wit of gekleurd porselein prachtig kunt versieren. Je kunt je eigen servies versieren of je maakt er een mooi persoonlijk cadeautje van! Het is ook zó leuk om een mooi vaasje of theepotje van de kringloop te halen en dat te stippen. Op zaterdag 9 en zondag 10 december kan je het zelf proberen!

Lees verder »
Highlight

Workshop Lucia’s lichtkrans maken met Lotte Jansen

Iedereen kan soms wel wat licht gebruiken, is het niet? In Zweden vieren ze het Luciafeest als begin van de kerstperiode. Lucia oftewel Sint-Lucia, brengt het licht in donkere dagen.

In deze workshop verzorgd door Atelier Lotte Jansen kun jij je eigen lichtkrans maken van o.a. ijzerdraad, lint en natuurlijk niet te vergeten lichtjes. Ter decoratie kun je ook nog vilten kerstvormen toevoegen. Het is een krans die je kunt dragen op je hoofd net als Sint-Lucia of ter decoratie kan ophangen/neerleggen. De workshop is geschikt vanaf dat je een schaar kunt vasthouden en er is geen ervaring nodig!

Lees verder »

Inschrijving nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!