7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Deelnemen 2023

Jouw producten op de Zweedse Kerstmarkt?

Het succes van de kerstmarkt

De Zweedse Kerstmarkt is de laatste jaren opgeklommen tot de absolute publieksfavoriet in Groningen. Het evenement is groot gegroeid door haar intieme karakter, het glitterige van kerst versus de industriële kalmte, maar vooral door de juiste selectie van de leukste adresjes. Jaarlijks genieten duizenden bezoekers van de Zweedse kerstgezelligheid en de organisatie wil ze precies op diezelfde formule blijven trakteren, en uiteraard tóch blijven verrassen.

Ingrediënten Zweedse kerstformule

Jaarlijks worden we overspoeld met de leukste aanvragen, maar moeten we desondanks vaak “nee” verkopen. De Zweedse kerstformule bewaken we en daarom zijn we kritisch: we richten ons op Zweedse, dan wel Scandinavische en creatieve adresjes. Het zijn de adresjes waar de bezoeker als geen ander de meest originele kerstcadeaus kan scoren. Van woorden als “uniek”, “verrassend” en handgemaakt” worden we blij.

Voordelen van de Zweedse Kerstmarkt:

  • Unieke industriële binnenlocatie
  • Intiem en gezellig
  • Kwalitatief, natuurlijk en handgemaakt Scandinavische karakter
  • Buitengewoon, net even anders dan een normale kerstmarkt

Mogelijkheden & prijzen

Ontdek de mogelijkheden en bijbehorende prijzen, download hier het leaflet met meer informatie. 

Zo schrijf jij je in

Schrijf je in voor de Zweedse Kerstmarkt door te klikken op de onderstaande link en laat daar je gegevens en voorkeuren achter. Wij kijken vervolgens of de aanvraag goed bij het concept van de kerstmarkt past. Pas na bevestiging van onze zijde is de aanmelding vervolgens een feit. Vergeet niet om duidelijk te omschrijven waarom jij past binnen de Zweedse kerstformule. 

Inschrijving nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!