Deelnemen - editie 2022

Jouw producten op de Zweedse Kerstmarkt?

Het succes van de kerstmarkt

De Zweedse Kerstmarkt is de laatste jaren opgeklommen tot de absolute publieksfavoriet in Groningen. Het evenement is groot gegroeid door haar intieme karakter, het glitterige van de kerst versus de industriële kalmte, maar vooral door de juiste selectie van de leukste adresjes. We genieten ervan dat duizenden mensen jaarlijks genieten van de Zweedse kerstgezelligheid en willen ze precies op dezelfde formule blijven trakteren, en uiteraard tóch blijven verrassen.

Ingrediënten Zweedse kerstformule

Jaarlijks worden we overspoeld met de leukste aanvragen, maar moeten we desondanks vaak “nee” verkopen. De Zweedse kerstformule bewaken we en daarom zijn we kritisch: we richten ons op Zweedse, dan wel Scandinavische en creatieve adresjes. Het zijn de adresjes waar de bezoeker als geen ander de meest originele kerstcadeaus kan scoren. Van woorden als “uniek” en “verrassend” worden we blij.

Voordelen van de Zweedse Kerstmarkt:

  • Unieke industriële binnenlocatie
  • Intiem en gezellig
  • Kwalitatief, natuurlijk en handgemaakt Scandinavische karakter
  • Buitengewoon, net even anders dan een normale kerstmarkt

Zo schrijf jij je in

Ontdek de mogelijkheden, schrijf je in voor de Zweedse Kerstmarkt door je gegevens en voorkeuren achter te laten. Wij kijken vervolgens of de aanvraag goed bij het concept van de kerstmarkt past. Pas na bevestiging van onze zijde is de aanmelding vervolgens een feit.