7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Azur Natural Bodycare

Goed voor jouw huid

Huidverzorging met kracht uit de natuur. Eline is afgestudeerd als moleculair biologe en heeft een grote passie voor de huid en milieu. Het viel haar op dat er in reguliere verzorgingsproducten ontzettend veel onnodige chemicaliën zitten, die niet alleen slecht zijn voor ons milieu maar ook voor onze huid en voor ons lichaam. Daar komt bij dat vrijwel alles in plastic verpakt is en dat veel cosmetica microplastics bevatten. De gevolgen zien we terug in de oceanen die inmiddels enorm vervuild zijn met plastic soep. Dit moest anders.  Bij Azur komen duurzaamheid en stijlvolle producten elkaar tegen. Het hoeft niet óf duurzaam, óf mooi te zijn: dit kan super goed samen!⁠ Daarnaast is het super zacht voor zelfs de meest gevoelige huid.

Alle producten worden met de hand gemaakt in eigen atelier in Haren, op ambachtelijke wijze.

Neem een kijkje in de pop-up shop van Eline tijdens de Zweedse Kerstmarkt voor de mooiste natuurlijke zepen, gezichtsverzorging, giftsets, make-up en toilettassen. Een perfect cadeau!

www.azurnaturalbodycare.nl

Kom je ons bezoeken?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de Zweedse Kerstmarkt!

Ontvang als eerste een ticketalert, alle informatie over het programma en de laatste nieuwtjes over het evenement en de deelnemers. 

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief voor exposanten? Klik dan hier

Bedankt voor je inschrijving!

Je e-mailadres is succesvol toegevoegd aan de verzendlijst voor de nieuwsbrief.

Vanaf nu ben je als eerste op de hoogte van al het laatste nieuws over de Zweedse Kerstmarkt!