7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Fine Artist Lieke Koster

Rondreizende kunst

Met ontzettend veel bewondering presenteren we deze deelnemer aan de Zweedse Kerstmarkt: Lieke Koster. Deze zelfstandig kunstenaar maakt voornamelijk schilderijen in losse verftoetsen. Lieke: “Mijn man & ik ruilden ons appartement in voor een 8m2 huisje op wielen nu reizen en ontdekken, verwonderen en verbinden we en onderweg vang ik alles in verftoetsen, penstrepen en losse woorden”. Thema’s als verwondering, vertragen en compassie staan centraal in haar schilderijen. Ze schildert figuratieve beelden, voornamelijk mensen en natuur als onderwerp.

Naast originele schilderijen in verschillende formaten, neemt ze ook hoge kwaliteit kunstafdrukken, kaarten, bedrukte kleding en tassen mee. Alles fair trade en van duurzame materialen. Haar stijl past in zowel de rustigere (Scandinavische) interieurs, als in meer eclectische. Veel van haar werken zijn geïnspireerd door de lange reizen die ze maakte door de koude, prachtige winter in Noorwegen.

www.liekekoster.com

Kom je ons bezoeken?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de Zweedse Kerstmarkt!

Ontvang als eerste een ticketalert, alle informatie over het programma en de laatste nieuwtjes over het evenement en de deelnemers. 

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief voor exposanten? Klik dan hier

Bedankt voor je inschrijving!

Je e-mailadres is succesvol toegevoegd aan de verzendlijst voor de nieuwsbrief.

Vanaf nu ben je als eerste op de hoogte van al het laatste nieuws over de Zweedse Kerstmarkt!