7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

LaCasaMia Beauty

Verzorgingsproducten uit Zweden

LaCasaMia Beauty presenteert trots het Scandinavische merk MARIA ÅKERBERG. In 2017 werd ze Zweeds ondernemer van het jaar: Maria Åkerberg. Hetzelfde jaar werd het gelijknamige merk trots gepresenteerd door naamgenoot Maria LaCasaMia Beauty op de Zweedse Kerstmarkt. Dit was dermate een succes dat Maria inmiddels een vast gezicht is geworden in de Suikerfabriek in Groningen.

Om het succesverhaal van Maria Åkerberg te kennen gaan we terug naar het begin van de jaren ’90. De bouwwereld zat indertijd in een diepe crisis. Bouwkundige Maria kreeg dan ook het advies om iets anders te gaan proberen. Ze besloot het roer radicaal om te gooien en haar droom om ooit een eigen schoonheidssalon te beginnen te gaan verwezenlijken. Toen Maria eenmaal huidtherapeut was zag ze een gat in de markt. Ze kon simpelweg geen organische huidverzorgingsproducten vinden en besloot dit zelf te gaan ontwikkelen. Het merk MARIA ÅKERBERG was officieel geboren.

Vanuit een fabriek in een dorpje aan de westkust van Zweden begon ze te bouwen aan haar merk. Altijd vanuit een duidelijke visie. Ze verkocht en verkoopt nog steeds alleen producten rechtstreeks aan schoonheidsspecialisten, spa en wellnesscentra. Maria’s reis door ondernemersland leidde haar heel wat jaren later naar het stadshuis in Stockholm, waar jaarlijks eveneens de Nobelprijs wordt uitgereikt. Hier werd ze onderscheiden als beste ondernemer van 2017. Inmiddels is MARIA ÅKERBERG het grootste huidverzorgingsmerk in heel Scandinavië.

Benieuwd wat MARIA ÅKERBERG zo speciaal maakt? LaCasaMia Beauty is één van ‘the lucky few’ die het merk mag presenteren. Dit doet ze met passie en plezier tijdens de Zweedse Kerstmarkt, waar ze huid- en haarverzorgingsproducten evenals make-up met trots presenteert. Gun jezelf óf en ander een ‘MARIA ÅKERBERG’ onder de kerstboom!


www.lacasamia.nl

Kom je ons bezoeken?

Inschrijving nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!