7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

på dansk

Met passie voor Denemarken

Hoewel på dansk nu ruim 5 jaar up en running is, gaat het verhaal achter het bedrijf nog verder terug. Hiervoor moeten we zijn bij de hoofdpersonen Peter en Annemarie Swier, tevens het eigenaarskoppel. Peter en Annemarie gaan al jaren naar Denemarken op vakantie. Telkens weer genieten ze van de rust en ruimte, het landschap en de sfeer. Dat deden ze al lang voordat ‘hygge’ een begrip werd. In 2016 zetten ze een stap extra door de Deense taal te leren om vervolgens een jaar later definitief te besluiten om die mooie interieuraccessoires, die ze als toerist vaak kopen, op de Nederlandse markt te brengen. In het voorjaar van 2018 klonk vervolgens het definitieve startschot van på dansk.

Wat shop je zowel bij Peter en Annemarie? Bij Denemarken denk je al gauw aan Deens design en jazeker, dat shop je zeker bij på dansk. Ze doen hier ook nog wat Zweedse decoratie bij en diverse soorten tuindecoratie. Welke merken je er onder andere spot? Gammelgård Glas, Sebastian Design, Hoptimist, By Brorson, Etly Klarborg, Livingly, Pobra, Nääsgränsgården (Zweden), 2Have, Ryborg Urban Designs, Lübech Living, Keis & Fiedler en By Brorson.


www.padansk.nl

Wonen

Moose Färg

Er is natuurlijk geen land ter wereld waar men beter weet hoe je hout moet behandelen dan in Zweden. Men bouwt er al generaties huizen

Lees verder »

Kom je ons bezoeken?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de Zweedse Kerstmarkt!

Ontvang als eerste een ticketalert, alle informatie over het programma en de laatste nieuwtjes over het evenement en de deelnemers. 

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief voor exposanten? Klik dan hier

Bedankt voor je inschrijving!

Je e-mailadres is succesvol toegevoegd aan de verzendlijst voor de nieuwsbrief.

Vanaf nu ben je als eerste op de hoogte van al het laatste nieuws over de Zweedse Kerstmarkt!