7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

blikfang

'blikfang', het Deense woord voor blikvanger

Na een paar jaar afwezigheid is ‘blikfang’ weer present en daar is eigenaresse Ingrid Deenen heel blij mee: “De Zweedse Kerstmarkt blijft toch één van de leukste en gezelligste Scandinavische events in Nederland.” De reden van haar afwezigheid de afgelopen jaren is, dat ze in 2020 een fysieke winkel in haar geliefde stad Deventer heeft geopend naast haar webwinkel. Toch begon het dit jaar weer te kriebelen om weer deel te nemen. 

blikfang is een webwinkel met Scandinavisch design, design wat je niet op iedere straathoek tegen komt. Een winkel vol design met de focus op natuurlijke materialen, kwaliteit en tijdloos design. Op die manier doe je een duurzame aankoop, want je zult er jarenlang plezier van hebben, al dan niet generatie lang. Bij de keuze van de merken ligt de focus op de kwalitatieve materialen, waar en hoe het gemaakt wordt en tot slot moet het natuurlijk een echte blikvanger voor in huis zijn of om cadeau te geven.

Welke producten uit je winkel zullen we gaan zien op de Kerstmarkt? “We nemen in ieder geval de prachtige 100% wollen plaids van het Zweedse merk KLIPPAN mee, de steden puzzels van de Deense Illustrator Martin Schwartz, de prachtige keramieken Urbania huisjes van het Deense merk Kähler design, de fantastische Winter Stories kandelaars van het Deense merk Dottir, de prachtige houten objecten collectie van Lovi uit Finland en nog veel meer moois uit Scandinavië.

www.blikfang.nl

Kom je ons bezoeken?

Inschrijving nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!